Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Το βουλκανιζατέρ του Βασίλη Χονδροδήμου, βρίσκεται στη Λάρισα και σε αυτό θα βρείτε ζάντες, μεταχειρισμένα & καινούρια ελαστικά αλλά και ελαστικά για φορτηγά, τρακτερ ή μηχανές.

Δραστηροποιούμεστε χρόνια στον χώρο των ελαστικών, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη εμπειρία πάνω σε ΙΧ και μεγαλύτερα οχήματα.

Μας χαρακτηρίζει η θέληση να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, η αγάπη για τους 4 τροχούς αλλά και η αξιοπιστία.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας
στο 2410571200 για να ενημερωθείτε για τιμές και τρέχουσες προσφορές σε ελαστικά FULDA, ελαστικά GISLAVED, ελαστικά TOMKET, ελαστικά KELLY, ελαστικά για τρακτέρ, ελαστικά για αγροτικά μηχανήματα κ.α.

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
ΖΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΖΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε να σας προτείνει την καλύτερη ζάντα για το όχημά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και τα σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, το βουλκανιζατέρ μας που βρίσκετε στη Λάρισα, είναι σε θέση να σας προσφέρει προιόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΙΝΗΤΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΚΙΝΗΤΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ερχόμαστε στο χώρο όπου βρίσκεται το όχημά σας διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αλλάζοντας το λάστιχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410571200 για να ενημερωθείτε για τιμές και τρέχουσες προσφορές σε ελαστικά FULDA, ελαστικά GISLAVED, ελαστικά TOMKET, ελαστικά KELLY, ελαστικά για τρακτέρ, ελαστικά για αγροτικά μηχανήματα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ